Дженніфер Еністон привітала колишнього чоловіка Джастіна Теру з днем ​​народження: “Люблю тебе”

В цьому році колишній чоловік Дженніфер Еністон Джастін Теру відзначає круглу дату – вчора йому виповнилося 50 років. Після розлучення пара залишилася в чудових стосунках – Дженніфер і Джастін спілкуються як друзі.

З нагоди ювілею екс-дружина Дженніфер поділилася в своєму блозі знімками іменинника і привітала його зі святом. На одному фото Джастін зображений разом зі своєю собакою, а на іншому демонструє свій оголений торс.

З Днем народження! Єдиний у своєму роді. Люблю тебе! – написала Джен.

Публікації Еністон викликали бурхливу реакцію в мережі серед її шанувальників.

Я знаю, що Дженніфер і Джастін друзі, але друзі не публікують фотографії один одного без футболки в Сторіс!

Зізнання Дженніфер, що вона викреслила з життя людей, які виступають проти вакцинації, – це, як і раніше, кращий її вчинок в цьому місяці. Але цей знімок Джастіна в його день народження може скласти конкуренцію! – пишуть вони.

Дженніфер Еністон і Джастін Теру оголосили про своє розлучення в 2018 році. У шлюбі вони прожили два з половиною роки. Що стало причиною їх розриву, невідомо, але Теру відзначав, що вони з Джен як і раніше дуже близькі.

Ми залишилися друзями. Ми не розмовляємо щодня, але періодично телефонуємо один одному. Ми спілкуємося по FaceTime і листуємося. Наш розрив не був драматичним, і ми любимо один одного. Я щирий, коли говорю, що дорожу нашою дружбою. Для мене особисто було б великою втратою, якби ми не підтримували спілкування. І я хотів би думати, що для неї теж, – говорив він.

Теру не єдиний колишній коханий Дженніфер Еністон, з ким вона добре спілкується після розставання. Зірка також підтримує дружні стосунки з колишнім чоловіком Бредом Піттом і екс-бойфрендом Джоном Мейєром.

Читайте також: Донька Пола Вокера Мідоу виходить заміж

Поділись


Новини партнерів