Дженніфер Еністон назвала головний секрет ідеальної фігури в зрілому віці

52-річна зірка Голлівуду Дженніфер Еністон не приховує, що дотримується декількох строгих правил, завдяки яким залишається в ідеальній фізичній формі вже багато років. В своєму інтерв’ю одному з видань актриса зізналася, що вже багато років займається спортом по системі 15-15-15.

Зокрема, система передбачає заняття на велотренажері рівно 15 хвилин, потім актриса займається на еліптичному тренажері, після чого робить пробіжку на свіжому повітрі. При цьому Еністон відзначила, що кілька місяців тому отримала серйозну травму, через що тимчасово припинила заняття спортом і займалася виключно пілатесом. Зараз здоров’я дозволяє повернутися їй до тренувань, і актриса відзначає, що всі ці місяці відчувала себе некомфортно і боялася набрати зайві кілограми.

До слова, у актриси ніколи не було особистого інструктора з фітнесу, і вона самостійно розробляє всю програму своїх вправ. Іноді, коли у неї є вільний час, вона також стрибає на батуті. Також Еністон додала, що крім занять спортом, вона вже багато років обмежує себе в харчуванні – в її раціоні немає фастфуду та солодких страв.

Читайте також: Різ Візерспун стала найбагатшою актрисою в світі

Поділись


Новини партнерів