Зірка серіалу “Секс у великому місті” Джон Корбетт і Бо Дерек одружилися після 20 років стосунків

60-річний актор Джон Корбетт, відомий за роллю Ейдана Шоу в серіалі “Секс у великому місті” , вчора здивував шанувальників своїм зізнанням. У шоу The Talk він розповів, що вісім місяців тому одружився на своїй 64-річній коханій – моделі і актрисі Бо Дерек. До весілля пара була разом 20 років.

Ми з Бо одружилися в районі Різдва,- сказав він і в знак доказу продемонстрував обручку.

Він додав, що вперше розповів про весілля публічно, зазначивши, що вони з Бо досить закриті люди. Про весілля пари знали лише їхні близькі. Говорячи про одруження, Корбетт пояснив, чому вони з Дерек вирішили пов’язати себе узами шлюбу в минулому році.

Через 20 років ми вирішили одружитися. Ми не хотіли, щоб 2020 рік став тим роком, який згадували б з ненавистю. І ми вирішили, що в ньому має бути щось приємне, – сказав він.

Для Корбетта шлюб став першим, а для його дружини – другим. Вона прожила 12 років у шлюбі з актором і кінорежисером Джоном Дереком, який був старший за неї на 30 років. Після його смерті через серцеву недостатність в 1998 році вона була впевнена, що більше ніколи не знайде свою любов, однак зустріч з Корбеттом все змінила. Джон і Бо познайомилися на вечірці після премії “Оскар” – побачення парі влаштував агент актора Норбі Волтерс.

Я відчула потяг, розраду. Він увесь час примушував мене сміятися. Він сповнений життя і щастя, – говорила Бо про Джона.

У 2002 році вони стали жити разом. Дітей ні у Джона, ні у Бо немає.

Читайте також: MELOVIN відверто розповів про свою нетрадиційну орієнтацію

Поділись


Новини партнерів