Різ Візерспун опублікувала нове селфі зі своєю 21-річною донькою

45-річна Різ Візерспун обожнює проводити час зі своїми дітьми, однак спільні фото з ними актриса публікує не так вже й часто. Вчора Візерспун порадувала шанувальників новим Селфі зі своєю 21-річною дочкою Авою, супроводивши його коротким підписом: “Моя дівчинка”. Передплатники зірки, в свою чергу, знову здивувалися феноменальній схожості матері і доньки.

  • Просто дві сестри!
  • Близнята!
  • Крутий дует матері і дочки,

– прокоментували знімок фоловери, зазначивши, що Різ більше схожа на старшу сестру Ави, ніж на її матір.

У підписі до Селфі володарка “Оскара” також поставила своїм фоловерам питання: “Чи не варто мені зробити чубок?”. Думки передплатників розділилися порівну:

  • У тебе шикарне волосся, не варто відрізати чубок.
  • А чому б і ні?

До слова, деякі користувачі відзначили схожість Ави і з її батьком, актором Раяном Філіпом, з яким Різ розлучилася в 2008 році після дев’яти років шлюбу. У екс-подружжя, нагадаємо, також є 17-річний син Дікон.

Після розставання з Філіпом Різ зустрічалася з актором Джейком Джилленхолом, але цей роман тривав недовго. У 2010 році актриса зустріла свого нинішнього чоловіка Джима Тота, агента з пошуку талантів. Пара оголосила про заручини лише через кілька місяців після знайомства, а незабаром після весілля у Різ і Джима народився син Теннессі Джеймс, якому зараз 8 років.

Візерспун розповідала про свої стосунки з дітьми в інтерв’ю журналу InStyle:

Я вдома і я на роботі – це дві різні особистості. Я змінююся поруч зі своїми дітьми: стаю більш м’якою, милою і з карамельною начинкою.

За словами зірки серіалу “Велика маленька брехня”, вона повністю підтримує дітей у всіх починаннях.

Я хочу, щоб вони не були обмежені в своїх уявленнях про те, ким вони хочуть стати або що робити, – поділилася багатодітна мати секретами виховання своїх дітей.

Читайте також: Настя Каменських показала, з чого починається її ранок

Поділись


Новини партнерів