Меган Фокс розповіла, чому не вживає алкоголь вже близько 12 років

35-річна Меган Фокс зізналася, що під впливом алкоголю поводилася агресивно, тому вже 12 років його не вживає. Зокрема, вона згадала випадок, коли наговорила зайвого під час інтерв’ю на премії “Золотий глобус” в 2009 році.

На “Золотому глобусі” завжди ставлять на стіл гігантські пляшки шампанського. Я була так захоплена бесідою, що не помітила, як випила кілька келихів. Тоді я була налаштована агресивно, сказала багато жахливого. Я не повинна була це говорити на червоній доріжці, – розповіла Меган в подкасті WWW (WhoWhatWear).

У мене було багато неприємностей через те, що я тоді сказала, – поділилася актриса, яка не раз згадувала, як помилки минулого негативно позначалися на її кар’єрі.

На церемонії вручення премії “Золотий глобус” Меган Фокс сиділа за одним столиком з Блейк Лайвлі і учасниками групи Jonas Brothers. Коли ведуча E! News Джуліана Ранчич почала ставити питання, Меган вже була неабияк п’яна. Фокс примудрилася порівняти себе з актором Аланом Альдо, сказати, що у Сальми Гаєк “найприголомшливіші груди”, і пожартувати над тим, що вона морила себе голодом “протягом місяця”, щоб мати талію в 22 дюйма.

Я майже впевнена, що я двійник Алана Альдо. Я транс. Я чоловік,- сказала актриса після того, як Ранчич назвала її “однією з найгарячіших жінок в шоу-бізнесі”.

Я дуже не впевнена в собі. Мене ось-ось вирве. Я так збентежена і налякана, що перебуваю тут,- поділилася Меган під впливом алкоголю.

Вона встигла поговорити і про свого екс-чоловіка. На питання журналістки, чому Браян Остін Грін не супроводжує її на “Золотому глобусі”, Меган відповіла:

Він не хоче тут перебувати, не хоче мене супроводжувати. Він чоловік з великим его. Я думаю, що він працює зараз, а те, що відбувається тут його взагалі хвилює.

З 48-річним Браяном Остіном Гріном Меган Фокс, нагадаємо, розлучилася в листопаді 2019 року. Тоді ж вона офіційно подала на розлучення. У пари троє дітей: восьмирічний Ноа, семирічний Бодхі та чотирирічний Джорні.

З червня минулого року Меган зустрічається з Колсоном Бейкером, відомим під псевдонімом Machine Gun Kelly, з яким вони познайомилися на зйомках фільму “Північ на злаковому полі”. Вони не соромляться зізнаватися один одному в коханні на публіці і часто проводять час і з дітьми Меган, і з донькою Колсона від попередніх стосунків.

Читайте також: Анастасія Приходько показала, як виглядала до схуднення

Поділись


Новини партнерів