Міна Суварі розповіла про пережите в юності насильство

not available for sale in Germany until July 2004

42-річна актриса Міна Суварі, що прославилася завдяки ролі у фільмі “Краса по-американськи”, зізналася, що пережила сексуальне насильство в дитячому віці. Про це актриса, яка написала мемуари The Great Peace: A Memoir, розповіла в новому інтерв’ю виданню People.

У віці від 12 до 20 років я багато разів була жертвою сексуального насильства, – сказала Міна.

Частину цих жахливих спогадів Сувари виклала і в своїй книзі. Так, там згадується епізод з найпершим згвалтуванням. Сталося це, коли Міна була в шостому класі, незадовго до її 13-річчя. Її згвалтував один з приятелів її старшого брата.

Частина мене померла в той день. Він використовував мене, розважався зі мною, а потім просто викинув мене. Він назвав мене повією. У мене ніколи не було здорового ставлення до сексу. Мій вибір був втрачений. І цей випадок, укупі з тим, що я вже і так не відчувала себе почутою, сформував моє уявлення про себе. Ось така у мене цінність, – розповіла Міна.

Коли актрисі було 15 років, Суварі переїхала до Голлівуду, щоб зайнятися акторською майстерністю. Її менеджер в той час, якого вона вважала своїм другом і захисником, також хотів мати з нею сексуальні відносини.

До цього часу моя сім’я практично розпалася. Моя мати переїхала і хотіла знайти себе, а мій батько (він був набагато старший за матір) занепадав розумово і фізично. Я не відчувала, що у мене є інші варіанти або я гідна життя, яке була б іншим,- зізналася Міна.

Після цього Суварі почала часто відвідувати вечірки і пристрастилася до наркотиків:

Я зверталася до будь-якої форми самолікування, яку могла знайти, просто щоб вижити. Я просто намагалася вижити.

У 17-річному віці Суварі зустріла чоловіка (його вона називає Тайлером), який також піддавав її сексуальному насильству протягом трьох років їх відносин.

Я пам’ятаю, як подумала: можливо, відносини складаються саме так – крики, образи, абьюз. Я відчувала, що якимось чином сама накликала на себе все це. Від Кей Джея до Тайлера це був процес руйнування, – сказала актриса.

Я вела подвійне життя. Кожного разу, коли виходила на знімальний майданчик. Кожного разу, коли у мене брали інтерв’ю, я увесь час грала. Для мене це була ще одна роль, що зі мною все гаразд,- поділилася зірка.

Завдяки терапії та підтримки друзів Суварі все-таки змогла позбутися від психологічних проблем у своєму житті і побудувати здорові відносини. У 2018 році вона вийшла заміж за Майкла Хоупа, з яким познайомилася в 2016 році на зйомках фільму “Я буду вдома до Різдва”, де Майкл працював реквізитором.

Це був перший раз, коли я відчула, що хочу створити з кимось сім’ю. Я дізналася, що вагітна, якраз коли закінчила писати мемуари,- поділилася Міна.

Актриса вперше стала мамою в квітні цього року. У пари народився син – Крістофер Олександр. До зустрічі з Майклом Міна була одружена двічі.

Читайте також: Анастасія Приходько показала, як виглядала до схуднення

Поділись


Новини партнерів