Раян Рейнольдс розповів про початок роману з Блейк Лайвлі

44-річний Раян Рейнольдс і 33-річна Блейк Лайвлі є однією з найулюбленіших голлівудських пар. Їх взаємні підколи і жарти незмінно розчулюють користувачів мережі. Ну а в недавньому інтерв’ю в подкасті SmartLess з телеведучими Джейсоном Бейтманом, Шоном Хейсом і Віллом Арнеттом Раян розповів, як все починалося.

Я зустрів Блейк в самому темному закутку всесвіту, яка називається “Зеленим Ліхтарем” (майбутнє подружжя разом знімалося в цьому фільмі, зігравши закоханих; зйомки проходили в 2010 році, а на екрани він вийшов в 2011 році). Ми були друзями і приятелями, і приблизно через півтора року ми пішли на подвійне побачення але ми зустрічалися з різними людьми. Ми тусувалися, і ми завжди ніби випадково підтримували зв’язок. А потім вона збиралася в Бостон, я теж збирався в Бостон. І тоді я сказав: “Я поїду з тобою”, – поділився Раян.

Я просто благав її переспати зі мною. Через тиждень я подумав: “Ми повинні купити будинок разом”. І ми зробили це, – зізнався Рейнольдс.

Описуючи їх відносини, він сказав, що вони “наче з казки”.

Зараз пара, яка одружилася в 2012 році, виховує трьох доньок: шестирічну Джеймс, чотирирічну Інес і однорічну Бетті. В інтерв’ю актор розповів, як змінилося сімейне життя під час пандемії і як проходило навчання Джеймс і Інес по Zoom.

У старших дівчаток були важкі часи. Я постійно шукав допомоги. Я читав книги. Я намагався якимось чином керувати цим кораблем, але у Блейк це виходило набагато краще, тому що я теж дитина, – поділився Раян.

Актор також розповів, як сімейне життя позначилася на їх з Блейк кар’єрах.

Блейк і я не знімаємось одночасно в фільмах. Якщо у Блейк є проект, то я відмовляюся від роботи. Вона буде зніматися у фільмі, а я буду з нею на зйомках, буду доглядати за дітьми, – сказав Рейнольдс.

Читайте також: Міла Куніс змусила Ештона Кутчера відмовитись від польоту в космос

Поділись


Новини партнерів