Колишня дружина Дзідзьо розкрила нові факти про стосунки зі співаком

Українська співачка і екс-дружина Дзідзьо SLAVIA (справжнє ім’я Ярослава Хома) поділилася новою порцією одкровень про життя з артистом і їхнє розлучення.

Ярослава зазначає, що постійно відчувала себе самотньою і покинутою, адже екс-чоловік пропадав на роботі. Також він знижував її самооцінку, кожного разу перешкоджаючи розвитку співочої кар’єри дружини-артистки.

Дівчині завжди хотілося вийти з тіні чоловіка і заявити про себе як про співачку. Вона навіть пішла на проект «Х-фактор», але не захотіла продовжувати участь і втекла після тренувального табору. Ярослава нічого не сказала чоловікові і побоювалася, що він дізнається про її вчинок.

SLAVIA зізнається, що намагалася уникнути розлучення, але їй це не вдалося. Зараз пара знаходиться в процесі вирішення майнових питань і поки офіційно їхній шлюб не розірвано.

«Сім’ю я до останнього намагалася зберегти. Навіть тоді, коли зберігати було нічого», – зазначила Ярослава.

Хома обмовилася, що намагається рідше спілкуватися із зоряним екс-чоловіком, адже відчуває якийсь психологічний пресинг з його боку.

«Коли ділюся своїми ідеями, він починає розповідати, як важко це реалізувати. Постійно застерігає, говорить не робити цього. І це пригнічує, ламає крила. Від таких слів опускаються руки, зароджуються сумніви. А я хочу впевнено робити те, що роблю», – зазначила артистка.

Читайте також: Екс-чоловік Брітні Спірс заявив, що менеджери змусили їх розлучитися

Поділись


Новини партнерів