Наомі Кемпбелл поділилася рідкісним знімком доньки

51-річна Наомі Кемпбелл, яка вперше стала матір’ю два місяці тому, всіляко оберігає свою доньку від уваги сторонніх і ховає її від громадськості. Але вчора модель поділилася рідкісним кадром, правда, обличчя дівчинки так і не показала.

На фото донька зірки одягнена в чарівний комбінезон Versace. Таким чином Кемпбелл вшанувала пам’ять відомого італійського дизайнера Джанні Версаче з нагоди 24-ї річниці його смерті. Наомі була музою Джанні, і їх пов’язувала міцна дружба.

Я люблю тебе, Джанні Версаче,- написала Наомі.

Поки зірка не тільки не показує обличчя доньки, але й не називає її ім’я. Про появу дівчинки на світ теж нічого не відомо. Але, ймовірно, її народила сурогатна мати.

Сама Наомі давно мріяла про дітей, але всерйоз задумалася стати матір’ю під час карантину. Тоді вона багато переосмислила і зрозуміла, що для неї насправді важливо.

Кажуть, що у вихованні доньки їй допомагає коханий (його ім’я невідоме), з яким вони живуть разом. За словами інсайдерів, вона дуже щаслива і зараз насолоджується материнством.

Втім, і про модельну кар’єру вона не забула і вже повернулася до роботи. Близькі відгукуються про Наомі, як про дуже працьовиту людину, так що засиджуватися в декреті вона не стала.

Поділись


Новини партнерів