Дружина та донька Вілла Сміта поголилися налисо

49-річна дружина Вілла Сміта Джада Пінкетт-Сміт наважилася на кардинальні зміни в зовнішності – вона поголила голову. А зробила вона це з подачі 20-річної доньки Віллоу, яка і сама збрила волосся.

Віллоу змусила мене це зробити, тому що прийшов час, – пояснила вона.

Віллоу сміливий вчинок своєї мами оцінила і першою поділилася спільним знімком.

Подарунок щирий, коли він дарується від щирого серця потрібній людині в потрібний час і в потрібному місці і коли ми нічого не чекаємо взамін, – написала Віллоу.

Джада розповідала, що вже давно бореться з випаданням волосся. Раніше вона носила довге волосся, а потім стала стригти його все коротше. Останнім часом вона ходила з ультракороткою стрижкою але тепер вирішила взагалі позбутися від шевелюри.

Актриса говорила, що зі своєю проблемою вона зверталася до багатьох фахівців, проте ніхто так і не зміг знайти причину випадання волосся. Спочатку вона дуже переживала через те, що у неї випадає волосся, але потім глянула на це з іншої точки зору і зрозуміла, що її проблема – дрібниця в порівнянні з тим, через що проходять інші люди.

Переживала вона дійсно даремно – шанувальникам її новий образ дуже сподобався:

  • Дуже стильно!
  • Я теж страждаю від випадання волосся, і мені виповниться 50 років в наступному році. Ви надихнули мене зробити те ж саме!
  • Ви завжди виглядаєте чудово, місіс Сміт.

Читайте також: Анджеліну Джолі знову помітили в компанії The Weeknd на тлі чуток про роман

Поділись


Новини партнерів