Деніелу Крейгу в нових стрічках про Бонда знайшли несподівану заміну

Наступний Джеймс Бонд може бути темношкірим. Як відомо, Деніел Крейг після фільму “Не час помирати” не збирається повертатися до ролі агента 007. До останнього часу вважалося, що йому на зміну прийде Том Гарді. Однак зараз до кіновиробників звернулися фанати висхідної зірки з Зімбабве, актора Реге-Жана Пейджа.

Букмекери вже почали приймати ставки на те, хто ж все-таки буде наступним Бондом. Причому, як зазначає Daily Express, посилаючись на ставки, які роблять в Ladbrokes, у актора з Зімбабве поки найбільша перевага.

Ясна річ, що вирішувати, звичайно, не букмекерам. Однак петиції, з якими звернулися до продюсерів глядачі, змушують задуматися – і кіношники це роблять. Саме тому раніше в стрічці “Не час помирати” в розвідувальному бюро MI6 з’явилася темношкіра актриса Лаша Лінч (відома по фільму “Капітан Марвел”). І хоча Бонд залишається у виконанні Деніела Крейга, саме у Лаші Лінч позивний “агент 007” (все просто: так як Бонд втомився від напруженого життя і відправився відпочивати на Ямайку, в розвідуправлінні його позивний передали іншому оперативнику – у виконанні Лаші).

Реге-Жан Пейдж був помічений після ролі герцога Гастінгса в серіалі Netflix “Бріджертон”. Серіал зробив з актора зірку. Якщо до виходу серіалу у нього було тільки 30 тисяч передплатників в Instagram, то сьогодні їх вже 5,6 мільйона!

Читайте також: Аліна Паш відверто розповіла про свій найбільший страх

Поділись


Новини партнерів