Міка Ньютон розповіла, які питання її найбільше дратують

Популярна українська виконавиця Міка Ньютон написала відвертий пост, в якому розповіла про те, як її дістали з питаннями про вагітність. Про це артистка розповіла на особистій сторінці в Instagram.

Як вказала знаменитість, вона щиро не розуміє тих людей, які з подібними питаннями до неї звертаються. Більшt того, як зазначила Ньютон, заміжнім жінкам після 30 років, таке питання ставити просто не можна, так роблять тільки невиховані люди.

«Мене постійно запитують. Чесно кажучи, я не розумію таких людей. Перш ніж поставити це питання, подумайте двічі, тому що, по-перше, жінка може просто набрати вагу, по-друге, у когось можуть бути проблеми зі здоров’ям і він не хоче про це говорити», – написала Міка.

«Можливо, вона взагалі не може мати дітей або хтось просто не хоче дітей. І це не ваша справа. Так що, будь ласка, проявіть трохи виховання і нікому не ставте це питання», – також додала співачка.

«Важливий пост! Дякую за нього. Емпатія – це те, що людям потрібно розвивати і прищеплювати з дитинства. Емпатія і цінність іншої людини», « Як шкода, що так мало людей мають почуття такту», «Підтримую тебе, Міка, на жаль почуття такту притаманне не всім людям», «Абсолютно з Вами згідна», – писали шанувальники співачки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Mika Newton (@mikanewton)

Читайте також: Слава Камінська прокоментувала роман з екс-нардепом Кацубою

Поділись


Новини партнерів