Дженніфер Еністон розповіла всю правду про стосунки з Бредом Піттом

Дженніфер Еністон і Бред Пітт прожили в шлюбі п’ять років. Розставання з чоловіком для актриси було болючим – Пітт пішов від Еністон до Анджеліни Джолі. Проте зла на екс-чоловіка вона не тримала і ніколи погано не висловлювалася про нього на публіці. Після розставання актора з Джолі колишні кохані знову зблизилися і стали спілкуватися – шанувальники Бреда і Джен навіть стали плекати надію на їх возз’єднання.

Вчора в ефірі радіо SiriusXM 52-річна актриса розповіла, які відносини в дійсності пов’язують її з 57-річним колишнім чоловіком.

Ми з Бредом приятелі, друзі. Ми розмовляємо, в цьому немає нічого дивного,- сказала Еністон.

Актриса також стала новою героїнею журналу People, де зізналася, що поки не збирається знову виходити заміж (зі своїм другим чоловіком Джастіном Теру Еністон розлучилася три роки тому).

Це не стоїть у мене на порядку денному. Але я зацікавлена ​​в тому, щоб знайти чудового партнера і просто насолоджуватися життям і весело проводити один з одним час. Ми всі на це повинні сподіватися. І це не обов’язково має бути задокументовано, – сказала Джен.

Актриса зізналася, що члени її сім’ї часто ставили їй нетактовні питання – наприклад, чи не вагітна вона (дітей у Еністон немає), чи не збирається заміж, після того як в пресі з’являлися чутки про її особисте життя. У підсумку після такого тиску Дженніфер була змушена звернутися по допомогу до психотерапевта.

Зараз вона зізнається, що знайшла гармонію та дуже щаслива.

Моє життя дуже спокійне. У мене є робота, яку я люблю, люди, які багато для мене значать, і прекрасні собаки. Я просто дуже щаслива людина, – додала вона.

Читайте також: Настя Каменських показала, як виглядає під час ранкової пробіжки

Поділись


Новини партнерів