Брітні Спірс виступила проти свого батька в суді: “Мені не дозволяють народжувати”

Вчора у Верховному суді Лос-Анджелеса відбулися чергові слухання у справі про опікунство над 39-річною Брітні Спірс. Це засідання було дуже очікуваним і отримало великий суспільний резонанс, так як сама співачка вперше виступила у відкритому суді по цій справі. Виступ зірки тривав майже 30 хвилин, і в ході нього Брітні зробила дуже багато гучних заяв.

Так, Спірс зізналася, що через опікунство вона не могла виходити заміж і народжувати ще дітей (у неї є двоє синів від колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна).

Я хочу, щоб у мене була можливість вийти заміж і завести дітей. У мене встановлена ​​внутрішньоматкова спіраль, тому я не можу завагітніти. Вони не хочуть, щоб у мене були ще діти. Це опікунство приносить мені набагато більше шкоди, ніж користі. Я заслуговую на те, щоб у мене було життя! – сказала зірка.

Брітні розкритикувала всіх, хто її контролював, включаючи її батька Джеймі, який був призначений її опікуном в 2008 році.

Майже п’ять років Брітні зустрічається зі своїм бойфрендом Семом Асгарі. Він уже неодноразово публічно підтримував її в цій битві, звинувачуючи її батька Джеймі в тому, що той контролює доньку і встає у них на шляху, не даючи жити нормальним життям.

Брітні також зізналася, що брехала, коли говорила, що з нею все в порядку і вона щаслива.

Я була в стані шоку. Я була травмована. Але тепер я кажу правду: я нещасна, я не можу спати, я в депресії і плачу кожен день. Я хочу змін, я заслуговую змін.

Люди сміялися наді мною і говорили: “Вона бреше, у неї є все, вона ж Брітні Спірс”. Але я не брешу. Я просто хочу повернути собі своє життя. Минуло вже 13 років, і цього достатньо.

Я хотіла б подати позов проти своєї сім’ї, щоб бути чесною перед вами. Я також хочу мати можливість поділитися з усім світом своєю історією і розповісти, що вони зробили зі мною, замість того, щоб тримати це в секреті, – заявила вона.

Крім того, Брітні сказала, що у неї не було права голосу і вона була змушена працювати по 10 годин на день без вихідних, щоб побачити дітей і коханого. Вона заявила, що в 2013 році хотіла відмовитися від деяких концертів в Лас-Вегасі, але її примушували виступати шляхом погроз. Після її спроб піти наперекір менеджерам її психотерапевт прописав її літій, скасувавши їй старі ліки.

Літій – це дуже сильні ліки. Вживаючи його довше п’яти місяців, ви можете стати розумово відсталим. Я відчувала себе так, ніби була п’яною. Я навіть не могла ні про що поговорити ні з мамою, ні з татом, – сказала вона.

Після цього до неї приставили шістьох медсестер, які стежили за нею в її будинку. Протягом місяця вони не дозволяли їй нікуди виїжджати з дому на машині.

Мало того, що моя сім’я ні чорта не зробила, мій батько повністю це підтримував. Все, що зі мною відбувалося, отримувало схвалення у мого батька, – заявила Спірс.

Потім її відправили на реабілітацію в невеликий будинок в Беверлі-Хіллз, за ​​який вона повинна була платити 60 000 доларів на місяць. Там вона постійно плакала, але її батькові, як стверджує зірка, це подобалося.

Йому подобається завдавати болю своїй доньці, – сказала Брітні.

У судді співачка попросила скасувати опіку над нею. Зараз тимчасово обов’язки опікуна зірки виконує помічниця її батька Джоді Монтгомері, а Джеймі Спірс спільно з трастовим фондом Bessemer Trust Co. відповідає за її фінанси.

Після промови Спірс адвокат її батька зачитала коротку заяву від його імені і сказала, що Джеймі дуже шкодує.

Він шкодує, що його донька страждає і відчуває такий сильний біль. Містер Спірс любить свою дочку і дуже сумує за нею, – сказала вона.

Читайте також: Настя Каменських показала, як виглядає під час ранкової пробіжки

Поділись


Новини партнерів