Алекс Родрігес таємно зустрівся з Кеті Холмс

Незабаром після возз’єднання Дженніфер Лопес і Бена Аффлека колишній коханий співачки, Алекс Родрігес, теж вирішив активно зайнятися своїм особистим життям. Спочатку бейсболіст проводив час з екс-дружиною Синтією Скуртіс. Однак її компанії спортсмену здалося мало, і днями він зустрівся з іншого обраницею, передає Dailу Mail.

Алекса помітили біля житлового комплексу в Нью-Йорку, де багато часу проводить актриса Кеті Холмс. Папарацці вдалося сфотографувати Родрігеса: він був у звичайнісінькій білій футболці, бежевих брюках і темних окулярах. Достеменно невідомо, кого саме відвідував спортсмен. Однак репортери видання нагадують, що Кеті Холмс також недавно пережила розставання: минулого місяця вона розійшлася зі своїм коханим Еміліо Вітолем. Так що цілком можливо, що на наших очах зароджується нова зоряна пара.

Тим часом Лопес і раніше знаходить «розраду» в компанії Бена Аффлека. У житті співачки починається новий розділ. У цьому місяці стало відомо, що після 17-річної перерви зоряна пара відновила свій роман. Відносини закоханих розвиваються дуже стрімко. Дженніфер вже готуватися переїхати в Лос-Анджелес заради Бена. «Вона радіє новому старту і відновленню відносин з Беном. Скоро вони будуть жити разом», – повідомив раніше інсайдер.

Читайте також: Alekseev замилував мережу рідкісним фото з коханою

Поділись


Новини партнерів