Потап розповів про дорогий подарунок, який зробила йому Настя на 40-річчя

Український репер і продюсер Потап розповів, що на 40-річчя його дружина, співачка Настя Каменських презентувала йому сережки з білими діамантами і зізнався, як відгуляв день народження.

В інтерв’ю для програми « Світське життя » він зазначив, що не влаштовував гучне торжество, а обмежився скромним походом в ресторан в компанії близьких – всього близько 20 гостей.

«Мама і тато сказали: «Не будеш святкувати». І це було не свято, а якась вечірка на честь 40-річчя. Ти ж знаєш, яке я свято можу влаштувати, 200 чоловік, Snoop Dog на сцені», – звернувся він до ведучої програми Каті Осадчої.

Гості піднесли реперу дорогі подарунки, серед яких – сережки з чорними діамантами за ціною авто.

«Дружина подарувала інші сережки – з білими діамантами. Я б собі сам такі ніколи не купив, бо це дуже дорого, навіть для мене. Я взагалі не марнотрат. Мені не потрібно золотих годинників, але я можу це купити», – заявив продюсер.

Також був незвичайний презент – сертифікат на медитацію з тренером. Потап вирішив використовувати його спільно з дружиною. Дарували і твори мистецтва на прохання самого іменинника. Тепер в його заміському будинку стіни прикрашають полотна.

Читайте також: Alekseev замилував мережу рідкісним фото з коханою

Поділись


Новини партнерів