Кім Кардаш’ян розповіла про проблеми в шлюбі з Каньє Вестом

У четвер вийшов фінальний епізод реаліті-шоу Keeping Up with the Kardashians, який завершив історію цього масштабного проекту, який тривав 20 сезонів. Велика частина ефірного часу була присвячена яскравим і пам’ятним моментам, які відбулися за ці роки, але однією з головних тем останнього сезону стало розлучення 40-річної Кім Кардаш’ян та 44-річного Каньє Веста.

У фінальну серію увійшла і емоційна розмова Кім зі своєю матір’ю Кріс Дженнер, в якій вона пояснила, чому Каньє їй не підходить.

Я йду до терапевта. Дозвольте мені попрацювати над собою і розібратися, на якому етапі я перебуваю, – і це те, чому я так схвильована. Я прокидаюся в 40 років і розумію, що я просто хочу повного щастя. Я знаю, що, очевидно, повне блаженство далеко від реальності, але якщо я можу мати його більшу частину часу, це все, чого я хочу, куди б мене це не привело.

Я просто хочу свого чистого щастя, тому я працюю над тим, щоб з’ясувати, як цього домогтися. Мені просто здається, що я так багато працювала в житті, щоб досягти всього, чого я хотіла, і я виправдала свої очікування і досягла в десять разів більшого, ніж я могла собі уявити, – сказала Кім.

Кім також розповіла про почуття самотності в своїх відносинах з Каньє, згадавши момент, коли він їхав в Вайомінг, поки вона залишалася в Лос-Анджелесі.

Я ніколи не думала, що я самотня… Я завжди думала, що це нормально, зі мною можуть бути тільки діти, а мій чоловік переїжджає з штату в штат, і я просто підтримую його в цьому, і мене це влаштовувало. А потім, коли в цьому році мені виповнилося 40, я зрозуміла: “Ні, мені не потрібний чоловік, який живе далеко від мене”. І я подумала: “Боже мій, а ось тоді-то ми краще ладнаємо”. І потім мені стало сумно, а я не цього хочу, – зізналася Кім.

Раніше в шоу вона також вже звертала увагу на те, що Каньє потрібна інша дружина, яка зможе розділити його спосіб життя і переїхати з ним в Вайомінг.

Кардаш’ян також зазначила, що їй в спілкуванні з чоловіком не вистачало милих маленьких моментів на кшталт перегляду спільного улюбленого шоу або спільних занять спортом.

Дрібниці – це те, чого у мене немає. У мене є тільки великі справи. І я вдячна за цей досвід, але я думаю, що готова до менших подій, які, як мені здається, будуть багато значити, – поділилася Кім.

Вислухавши доньку, Кріс підтримала її.

Я просто хочу, щоб ти була щаслива і радісна. І я думаю, що не бачила цього дуже давно, – сказала Дженнер, зазначивши потім, що вона бажає щастя їм обом і вся ситуація “розбиває їй серце”.

Я втомилася від цього, але знаю, що буду щаслива. Я зайшла так далеко не для того, щоб бути нещасною, – заспокоїла маму Кім.

Фінальний епізод шоу знімався саме у той момент, коли проблеми в шлюбі Кардаш’ян і Веста остаточно загострилися. На розлучення Кім в результаті подала в лютому цього року вже після закінчення зйомок.

У Кім і Каньє є четверо спільних дітей: семирічна Норт, п’ятирічний Сейнт, трирічна Чикаго і дворічний Псалмі.

Читайте також: Дмитро Монатик показав дружину на яскравих знімках

Поділись


Новини партнерів