Інсайдер: Ірина Шейк і Каньє Вест разом вже кілька місяців, а Кім Кардаш’ян схвалює їх роман

Чутки про ймовірний роман 35-річної Ірини Шейк і 44-річного Каньє Веста відсунули на задній план не тільки возз’єднання Дженніфер Лопес і Бена Аффлека, але й новини про народження доньи Меган Маркл і принца Гаррі.

Подробиці ймовірного резонансного роману моделі і репера не змусили себе довго чекати. Як стало відомо виданню Us Weekly, колишня дружина Веста Кім Кардаш’ян в курсі того, що він зустрічається з Шейк, але проти їх зв’язку вона нічого не має – до Ірини вона ставиться з повагою.

Кім в курсі, що Каньє і Ірина зустрічаються. Вона не заперечує проти цього, тому що вона бачила, як гідно повела себе Ірина після розриву з Бредлі Купером. Кім не хотіла б, щоб її колишній чоловік був з кимось, хто збирається спілкуватися з пресою, – зазначив інсайдер.

Інше джерело розповіло, що Шейк і Вест почали зустрічатися ще кілька місяців тому. Вони бачилися в березні і в квітні, коли Вест приїжджав в Нью-Йорк на поминальну службу в зв’язку з кончиною репера DMX.

Тоді ж нібито можна було помітити і перші ознаки того, що Ірину і Каньє пов’язують романтичні стосунки – під час однієї з прогулянок модель одягла футболку із зображенням DMX, яку Вест розробив спільно з Balenciaga.

При цьому цікаво, що в камери вони разом ніколи не потрапляли, але ж Ірина не звикла ховатися від папарацці і практично щодня з’являлася на публіці.

Минулими вихідними Шейк і Вест провели разом у Франції, куди вони прилетіли, щоб відзначити день народження репера – тут їх вперше і зняли разом. Пара оселилася в шикарному готелі-бутику в Провансі і прогулювалася на його мальовничій території. Щоб їм ніхто не заважав, Каньє на час відпустки викупив увесь готель.

Знайомі Ірина і Каньє вже давно і кілька разів співпрацювали, але зараз вони хочуть пізнати один одного краще.

Каньє завжди вважав її дуже красивою, і вони обидвоє хочуть подивитися, до чого все це призведе, – додало джерело.

Вчора Ірина і Каньє разом повернулися в США. Вони прилетіли на приватному літаку в Нью-Джерсі і поїхали з аеропорту в різних напрямках.

Поки статус їхніх стосунків до кінця не ясний: одні інсайдери кажуть, що Каньє і Ірину пов’язують романтичні стосунки, інші відзначають, що між ними є тільки інтимна близькість.

Каньє, нагадаємо, зараз розлучається з Кім Кардаш’ян, а серце Ірини вільне – після розставання з Бредлі Купером, від якого у неї є чотирирічна дочка Лея, офіційно модель ні з ким не зустрічалася, хоча в минулому році їй і приписували роман з арт-дилером Віто Шнабелем.

Читайте також: Вагітна Катя Осадча показала фігуру в купальнику

Поділись


Новини партнерів