Армі Гаммер лікується в рехабі після звинувачень у згвалтуванні

З початку цього року 34-річний Армі Гаммер був залучений в цілу низку секс-скандалів. Кілька дівчат звинуватили відомого актора в жорстокому поводженні, недотриманні домовленостей під час БДСМ-практик і токсичній поведінці. Деякі з них зізналися, що зіткнулися з фізичним насильством з боку зірки Голлівуду.

Наприклад, одна з колишніх коханок актора розповіла, що він вирізав на її тілі свої ініціали, а інша звинуватила в згвалтуванні. У мережу також потрапило листування, в якому ймовірно Гаммер ділився своїми сексуальними фантазіями, що включають канібалізм і згвалтування.

Гаммер всі звинувачення відкинув, але був змушений “залягти на дно”. Армі відмовився від декількох зйомок, в тому числі у фільмі з Дженніфер Лопес, пославшись на те, що хоче проводити час з дітьми, і поїхав на Кайманові острови, де знаходилася його колишня дружина Елізабет Чемберс.

Але вчора в пресі з’явилася інформація, що актор відправився в рехаб – як повідомляють інсайдери, він зареєструвався в одному з лікувальних центрів у Флориді, де збирається пройти курс з приводу проблем з наркотиками, алкоголем і сексом.

В аеропорт на Кайманових островах його привезла екс-дружина, як стверджують очевидці. Нагадаємо, що про розлучення Армі і Елізабет стало відомо в липні 2020 року. Їх шлюб тривав 10 років. У них є двоє спільних дітей: шестирічна донька Харпер і чотирирічний син Форд.

Всі дивляться на Армі, думаючи, що у нього було якесь привілейоване життя, а це мало б означати, що в його юності не було проблем, і все було чудово. Але це не обов’язково так. Те, що ви виросли в достатку фінансових ресурсів, не означає, що у вашому житті немає проблем, – сказав виданню Variety близький друг актора.

Він також запевнив, що актор “прагне до одужання і хоче зберегти опіку над своїми дітьми”.

Причиною, через яку Армі все-таки наважився розібратися в собі, можуть бути і нові відносини в житті актора. Нагадаємо, що в травні в пресі з’явилися повідомлення, що на Кайманових островах у Армі був новий роман – його обраницею стала лікар-стоматолог.

Читайте також: Дженніфер Лопес хоче купити новий будинок в Лос-Анджелесі, щоб бути ближче до Бена Аффлека

Поділись


Новини партнерів