Каменських розповіла про стосунки з сином Потапа від першого шлюбу

Українська співачка Настя Каменських розповіла про свої стосунки з сином чоловіка Потапа і його колишньою дружиною. В інтерв’ю для YouTube-шоу DOROTYE артистка розповіла, що у неї прекрасні відносини з пасинком, але ось з колишньою дружиною Потапа вона так і не змогла знайти спільної мови.

Потрібно відзначити, що раніше ходили чутки, що Потап розлучився з першою дружиною якраз через Каменських. Сам він стверджує, що знаходиться в хороших відносинах з колишньою дружиною. Каменських, в свою чергу, підкреслила, що з Андрієм у неї прекрасні відносини, дитина росте дуже талановитим, і не виключено, що повторить кар’єру батька.

«Круто, коли Андрій приїжджає до нас з ночівлею. Олексій приділяє йому дуже багато уваги, це дуже важливо. Класно, що Потап для сина – хороший приклад для наслідування», – пояснила співачка. Крім того, вона чесно зізнається, що вже давно думає і про власних дітей.

Останнім часом вона читає багато книг про материнство і вже зрозуміла – щоб між дитиною і батьками були довірчі відносини, необхідно уважно вислуховувати своє чадо і хвалити його постійно. Також Каменських зізналася, що довгі роки таємно зустрічалася з Потапом.

Читайте також: Іраклі Макацарія показав нове фото з коханою

Поділись


Новини партнерів