Кохану Ілона Маска Граймс розкритикували за висловлювання про комунізм в TikTok

Те, що 49-річний Ілон Маск славиться своїми гучними, оригінальними і часом неоднозначними заявами, давно відомо. Але, виявляється, його 33-річна кохана і мати його шостої дитини, співачка Граймс, може з ним в цьому посперечатися.

У своєму TikTok вона вирішила поговорити про комунізм, за що, потрібно сказати, отримала велику порцію ненависті від користувачів соціальної мережі.

Граймс заявила, що вважає штучний інтелект “найшвидшим шляхом до комунізму”.

При правильній реалізації штучний інтелект теоретично може вирішити проблему достатку. Ми можемо потрапити в ситуацію, коли ніхто не буде працювати, всі будуть забезпечені необхідним комфортом для життя. Штучний інтелект міг би автоматизувати все сільське господарство і викорінити систематичну корупцію, тим самим максимально наблизивши нас до цієї рівності. Загалом, все, що всі люблять в комунізмі, але без колективного господарства, тому, давайте будемо реалістами, побудоване на примусі сільське господарство – це не класно, – сказала вона.

Однак послання співачки розуміння у інтернет-користувачів не викликало. Вони заявили, що не їй міркувати про комунізм, так як її коханий – мільярдер. А деякі і взагалі порадили їй розлучитися з Маском (до слова, офіційно вони не одружені).

Вона так міркує про комунізм, як ніби її чоловік не буде першим, кого приберуть відразу ж при будь-якому натяку на революцію.

Граймс міркує про комунізм в TikTok, в той час як її хлопець – свого роду глава капіталізму,- пишуть в мережі.

Після критичних коментарів Граймс відповіла, що пожартувала, і написала, що вона не комуністка.

Це був жарт! Але, можливо, технократи і комуністи змогли б порозумітися,- заявила вона.

Читайте також: Рікі Мартін відверто розповів про стосунки з жінками та чоловіками

Поділись


Новини партнерів