Інсайдер розповів про можливе возз’єднання Кім Кардаш’ян і Каньє Веста

Здавалося б, що між екс-коханими Кім Кардаш’ян і Каньє Вестом вже давно все скінчено, але в Мережі раз у раз з’являються нові подробиці їхніх стосунків. Так, джерело з близького оточення пари заявило, що у зірок ще є шанс на возз’єднання…

Уже кілька місяців Кім Кардаш’ян і Каньє Вест живуть і будують своє життя порізно. Світська левиця займається вихованням дітей і бізнесом. Репер теж часу дарма не втрачає: публічно розповідає про інтимні деталі шлюбу і будує свою музичну кар’єру.

Публіці і шанувальникам пари вже давно стало ясно, що їх відносини зруйновані, проте джерело з близького оточення заявило, що це не зовсім правда. Західні ЗМІ пишуть, що Кім готова повернутися до репера, якщо він зміниться і буде працювати над їх відносинами:

Двері для примирення Кім з Каньє були відкриті навіть після подачі на розлучення, але на даний момент вони все ще майже не спілкуються.

Інсайдер впевнений, що Кім вже дала досить шансів Каньє і все ще готова його прийняти:

Кім завжди говорить “ніколи не говори ніколи”, але вона продовжує жити своїм життям. Якщо він зміниться і захоче попрацювати над їхнім майбутнім, вона, ймовірно, буде відкрита для розмов, але зараз цього не відбувається. Вона завжди буде любити його, і він завжди буде любити її. Вона не хотіла розлучення, але відчувала, що у неї немає вибору.

Нагадаємо, що 19 лютого Кім Кардашьян подала на розлучення з репером Каньє Вестом. У шлюбі Кім Кардаш’ян і Каньє Вест перебували з 2014 року. Для артиста цей шлюб став першим, а ось для моделі вже третім. Раніше вона була одружена з баскетболістом Крісом Хамфрісом і ще чотири роки вона перебувала в стосунках з музичним продюсером Деймоном Томасом.

Читайте також: Джамала похизувалася стрункою фігурою у ефектній сукні

Поділись


Новини партнерів