15-річний син Мадонни влаштував домашнє дефіле в сукні

Старша донька 62-річної Мадонни, 24-річна Лурдес Леон, вже кілька років активно підкорює модну індустрію. Дівчина знімається для лукбуків і бере участь в показах. Тепер стало зрозуміло, що до моди небайдужий і 15-річний син Мадонни Девід. Його вона усиновила в 2006 році, коли малюкові ледь виповнився рік. Прийомним батьком дитини став Гай Річі, з яким на той момент була одружена Мадонна.

У своєму Instagram співачка опублікувала відео, на якому зафіксовано домашнє дефіле. Девід походжає по дому в шовковій білій сукні Mae Couture з принтом.

Впевненість – це все! – підписала ролик Мадонна.

На додаток до відео Мадонна опублікувала і серію фотографій сина, виконаних в стилістиці глянцевих модних журналів.

В інтерв’ю 2019 року виданню Vogue UK Мадонна зазначила, що, на її думку, у неї і Девіда “найбільше спільного”, якщо порівнювати з іншими її дітьми.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Madonna (@madonna)

У нього більше цілеспрямованості і рішучості, ніж у кого-небудь. Я майже впевнена, що він отримав це від мене. Він той, з ким у мене найбільше спільного. Я відчуваю, що він мене розуміє, у нього більше моїх генів, ніж у будь-кого з моїх дітей, – сказала тоді співачка.

Нагадаємо, що у Мадонни є двоє біологічних дітей: 24-річна Лурдес, яку вона народила від танцівника Карлоса Леона, і 20-річний Рокко, що народився в шлюбі з Гаєм Річі. Крім Девіда, Мадонна також прийняла в сім’ю і трьох дівчаток: у 2009 році вона удочерила трирічну Чифундо, а в 2017 році – сестер Стеллу і Естер, яким на той момент було по п’ять років.

Читайте також: Нікіта Добринін розкрив секрет щасливих стосунків

Поділись


Новини партнерів