Джіджі Хадід поділилася новими знімками, зробленими під час вагітності

Уже вісім місяців Джіджі Хадід живе в новій для себе ролі – ролі матері. У вересні модель народила доньку від свого коханого Зейна Маліка.

Вчора Джіджі віддалася ностальгії і згадала період своєї вагітності. У соцмережі Instagram вона опублікувала серію знімків, які були зроблені рік тому.

Цей тиждень рік тому, – написала вона.

Подробицями материнських буднів 26-річна Хадід ділиться обережно. Вона розповідає, як змінилося її життя після народження доньки, проте обличчя дівчинки поки від сторонніх ховає.

У вас з’являється дитина, і ось ви лежите на ліжку разом, дивитесь на неї і думаєте: “І що тепер?”. І ви задаєте всім своїм друзям одні і ті ж питання, але у всіх різні відповіді. І ось тоді ви розумієте, що у кожного все проходить по-своєму. Ви можете запозичувати щось у інших, переймати їх досвід, але в підсумку ви завжди будете робити все по-іншому, – говорила вона.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gigi Hadid (@gigihadid)

28-річний коханий Джіджі Зейн Малік зазначив, що їм з донькою дуже пощастило. Він зізнавався, що вона зовсім не спричиняла їм клопоту – багато спала і їла молоко. Малік розповів, що обожнює проводити з донькою час і щосили з нею грається.

Мені просто подобається проводити з нею час, веселитися, тусуватися і розслаблятися. Я дивлюся з донькою дитячі передачі по телевізору, вчу віршики, катаюся з нею по підлозі зі сміху і співаю для неї пісні,- розповів він.

Зейн Малік і Джіджі Хадід разом вже близько шести років. Ходять чутки, що вони таємно зіграли весілля. Однак офіційного підтвердження цьому поки з боку пари не було.

Читайте також: Слава Камінська приміряла розкішну сукню з відвертим декольте

Поділись


Новини партнерів