Поліція видала ордер на арешт Меріліна Менсона

52-річний Мерілін Менсон потрапив у черговий скандал. Цього разу він не пов’язаний з обвинуваченнями в жорстокому поводженні і систематичному насильстві, які раніше музикантові вже пред’явили близько 15 жінок. Поліція штату Нью-Гемпшир розшукує Менсона за звинуваченням в нападі на відеооператора, яке відбулося ще в 2019 році в Гілфорді.

Співробітники поліції штату уточнили, що з того моменту Мерілін не робив ніяких зусиль, щоб повернутися в Нью-Гемпшир і відповісти на пред’явлені звинувачення. Тепер поліція офіційно видала ордер на арешт Менсона, а це значить, що згодом йому може загрожувати або штраф в розмірі двох мільйонів доларів, або тюремне ув’язнення терміном до одного року. Ні сам рок-музикант, ні його представники подію поки ніяк не прокоментували.

Нагадаємо, що Мерилін Менсон перебуває під пильною увагою правоохоронних органів ще з початку року. У лютому його колишня кохана Еван Рейчел Вуд розповіла, що рокер протягом декількох років ображав її і знущався над нею. Після цього зізнання на Менсона посипалося безліч звинувачень в насильстві і жорстокому поводженні (воно включало в себе різні форми примусу або залякування) і від інших дівчат.

Так, одна з передбачуваних жертв музиканта, модель Ешлі Морган, недавно зізналася, що взагалі дивом вижила після відносин з ним, і заявила, що зробить все можливе, щоб більше жодна жінка не постраждала від рук цього “монстра”.

Після численних скарг на Менсона цією справою всерйоз зацікавилася поліція. За останньою інформацією, співробітники правоохоронних органів планували зустрітися з передбачуваними жертвами музиканта і після допиту прийняти рішення про необхідність подальшого розслідування. При цьому сам Мерілін всі звинувачення на свою адресу заперечує, заявляючи, що всі його дії завжди були узгоджені з партнерками.

Першим новиною поділився блогер Gruli.

Поділись


Новини партнерів