Солістка Go_A прокоментувала низьку оцінку журі на “Євробаченні-2021”

Фронтвумен групи Go_A Катерина Павленко з’явилася в прямому ефірі нового шоу “Твій день” і висловилася з приводу занижених балів від журі на “Євробаченні-2021”. Детальніше – в нашому матеріалі.

Українській групі Go_A пророкували одне з перших місць на міжнародному пісенному конкурсі. Все було б саме так, якби не низькі бали від журі проекту. За підсумками голосування глядачів, Україна посіла друге місце, однак експерти подарували їй дев’яте. В результаті колектив посів п’яте.

Про неоднозначну ситуацію з оцінками журі висловилася солістка колективу Go_A Катерина Павленко:

Дуже дивно, тому що в першому півфіналі журі нас поставило на друге місце, а потім так сталося, щось змінилося у них, напевно, і нас поставили на дев’яте.

Відзначимо, що шанувальники групи і глядачі конкурсу абсолютно не згодні з таким рішенням журі. Виступ Go_A з піснею “Шум” досі б’є рекорди переглядів на YouTube.

Нагадаємо, що переможцями “Євробаченні-2021” стала італійська група Måneskin. Пізніше соліста групи звинуватили у вживанні наркотичних засобів, однак артист здав тест на наркотики, який виявився негативним, і перемогу не довелося оскаржувати.

Читайте також: Ольга Цибульська прокоментувала скандал, який розгорівся навколо її чоловіка

Поділись


Новини партнерів