Вокаліст Måneskin здасть тест на наркотики після звинувачень у вживанні заборонених речовин на “Євробаченні”

Навколо конкурсу “Євробачення”, який в суботу пройшов в Роттердамі, розгорівся великий скандал. Справа в тому, що вокаліста італійської рок-групи Måneskin, яка перемогла на конкурсі, Даміано Давида запідозрили у вживанні наркотиків.

У мережу потрапив відеоролик, на якому 22-річний музикант разом з учасниками групи сидить за столом в очікуванні результатів голосування. Потім він нахиляється вперед і опускає голову, як ніби вживає наркотики.

Сам Даміано заперечував, що в той момент вживав наркотики. Більше того, він заявив, що ніколи не вживав заборонені речовини, а над столом нахилився, щоб прибрати скло від склянки, що розбилася.

Гітарист Томас Раггі розбив склянку. Я не вживаю наркотики. Люди, будь ласка, не кажіть такого. Ніякого кокаїну,- сказав він.

Щоб довести свою невинність, він подав запит на проведення тесту на наркотики.

За заявою Європейської мовної спілки, запит на проведення тесту надійшов в суботу пізно ввечері, тому вони не змогли так швидко організувати перевірку.

Поки ми все ще вивчаємо записи і оновимо інформацію найближчим часом,- заявили там.

Також з’ясувалося, що після перевірки на столі дійсно були знайдені уламки від розбитої склянки.

Як стало відомо, тест Даміано Давид здасть сьогодні.

Нагадаємо, що італійська рок-група виграла завдяки глядацькому голосуванню. Після голосування професійного журі рокери займали третє місце.

Поділись


Новини партнерів