Міла Куніс і Ештон Кутчер розповіли про свій будинок, який будували п’ять років

37-річна Міла Куніс і 43-річний Ештон Кутчер разом вже більше дев’яти років і за цей час встигли зіграти весілля і народити двох дітей. При цьому на всі ці важливі події в житті у них пішло менше часу, ніж на будівництво будинку своєї мрії.

Про це зоряна пара розповіла в новому номері журналу Architectural Digest, на обкладинці якого з’явилася. На заголовному фото Міла і Ештон позують в просторій вітальні свого недавно добудованого особняка в Лос-Анджелесі площею 24 тисячі квадратних метрів.

У бесіді з виданням Міла і Ештон розповіли, що перш ніж приступити до будівництва, вони спочатку виклали своє бачення будинку на Pinterest – інтернет-сервісі для додавання зображень в режимі онлайн і обміну ними з іншими користувачами. Там-то вони в підсумку і знайшли архітектора, який втілив їх мрію в життя.

Будинок, на створення проекту для якого знадобилося довгих п’ять років, Куніс і Катчер зробили в сільському стилі. На його території також є гостьовий будиночок, зона розваг і барбекю. Міла уточнила, що вони з чоловіком завжди мріяли саме про затишний родинний будинок, а не про величезний маєток.

Ми хотіли, щоб він виглядав як старий сарай або комора. Як щось, що вже стояло тут десятиліттями, а потім було переобладнано в будинок. Але при цьому він також повинен був виглядати в міру сучасно і доречно,- розповів Катчер.

Займатися обробкою особняка Мілі і Ештона допомагала Вікі Чарльз з міжнародної дизайнерської фірми Charles & Co. Саме вона підказувала Куніс, яка на той момент чекала свого первістка, як краще поєднувати тканини, візерунки і текстури.

Міла чекала Ваєтт, коли ми почали цю пригоду. Ми витратили місяці на вивчення матеріалів і кольорів, щоб знайти потрібне. Наші розмови в той момент були не тільки про архітектуру, а й про майбутнє їх сім’ї, – розповіла Вікі Чарльз про роботу із зірковою парою.

Згодом Міла і Ештон відійшли від первісної ідеї зробити будинок в традиційно сільському стилі і зупинилися на чомусь більш сучасному. Саме так в вітальні і з’явилася кришталева люстра завдовжки три метри, яка сильно розбавляє атмосферу в домі.

Нам здалося кумедним повісити цю розкішну люстру в сараї. Це сильно вибивається із загального стилю, – поділилася Міла.

Нагадаємо, Міла Куніс і Ештон Катчер почали зустрічатися в 2012-му, а через два роки оголосили про заручини. У 2014-му на світ з’явилася їхня дочка Ваєтт, а через рік вони офіційно зареєстрували шлюб. З 2016-му зоряна пара вдруге стала батьками: у них народився син Димитрій.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Amy Astley (@amyastley)

Поділись


Новини партнерів