Емма Стоун розповіла про проблеми з ментальним здоров’ям

Тема ментального здоров’я стає все більш актуальною. У США навіть назвали травень місяцем підвищення обізнаності про психічне здоров’я. Актриса Емма Стоун не залишилася осторонь і записала відеозвернення, де поділилася думками про ментальні проблеми та шляхи їх подолання.

Актриса впевнена, що ці проблеми особливо гостро почали відчуватися суспільством з настанням пандемії. Довгий час люди сиділи в своїх будинках, і тільки зараз життя потихеньку починає повертатися в колишнє русло. Але перебудуватися і повернутися в звичний режим буває непросто: «Останній рік був дуже важким, тепер навіть повернення в колишній ритм життя може викликати масу абсолютно різних емоцій. Що б ви не відчували – це нормально», – впевнена Стоун.

Емма Стоун впевнена, що в житті кожної людини бувають важкі періоди, моменти смутку і відчаю, головне – визнати свої проблеми і говорити про свої почуття з близькими людьми: «Мені хочеться нагадати вам про те, що кожна людина бореться з сумом, тривогою або страхами, коли стикається зі змінами в самому широкому сенсі цього слова. І тут важливо не переставати говорити про те, що ви відчуваєте, а також ділитися своїми емоціями з людьми, з якими ви відчуваєте себе в безпеці».

Поділись


Новини партнерів