Іван Дорн взяв участь у зйомках короткометражного фільму

“Останній канал” показав короткометражку ELEUSIS, зроблену в жанрі хоррор. Цей “короткий метр” увійшов в серію “Кошмари музикантів” за участю реальних зірок. У ELEUSIS головна роль дісталася українському виконавцеві Івану Дорну.

За сюжетом Дорн приїжджає до спеціалізованого санаторію ELEUSIS, який насправді виявляється жорстокою сектою. Його герой переживає творчу кризу, а пісня “Стицамен” стає головним кошмаром виконавця.

Сам Дорн говорить, що найважче для нього було те, що роль практично без тексту. “У хоррорі я не граю сам себе. Але багато рис мого героя можна назвати автобіографічними. Мені доводилося бувати в тому стані, в якому мій герой знаходиться… При цьому я ще базіка сам по собі, а тут потрібно було мовчати”, – розповів виконавець.

Режисер проекту Анджей Гавриш каже, що однією зі складностей в цій історії були костюми. “Спочатку ми рухалися кудись в більш побутову історію, герої з санаторію жили в нашому світі. Але під час роботи з арт-департаментом ми раптово пішли в візуальну насиченість і умовність: шовкові балахони, гігантські коміри у близнюків-охоронців, оксамитові костюми. Так світ санаторію перейшов кудись в вигадану реальність, тепер він існував поза країною і часом. На цей візуальний хід наклався відмінний кастинг і історія вийшла”, – зазначив режисер.

Читайте також: Анастасія Приходько розсекретила свою вагу після народження третьої дитини

Поділись


Новини партнерів