Колсон Бейкер відсвяткував 30-річчя з коханою Меган Фокс і друзями

Вчора Колсон Бейкер, більше відомий під творчим псевдонімом Machine Gun Kelly, відсвяткував своє 30-річчя. З цієї нагоди його 34-річна кохана Меган Фокс поділилася в своєму Instagram їх новим спільним знімком, під яким залишила привітання для бойфренда.

З днем ​​народження, білявий ангелок, – підписала фото з коханим актриса

Днем раніше, в ніч з середи на четвер, Колсон Бейкер влаштував гучну вечірку з нагоди свого ювілею. На святі він гуляв з коханою і численними друзями, серед яких був і його колега Тревіс Баркер разом зі своєю дівчиною Кортні Кардаш’ян.

Я виросту наступного літа. З повагою, іменинник, – підписав знімки з вечірки репер в своєму Instagram.

Колсон разом з коханою і друзями веселився всю ніч: вони танцювали, читали реп і не забували робити спільні фото для соцмереж. Під кінець вечірки Колсон в присутності гостей загадав заповітні бажання, ніжно поцілував Меган і задув свічки на триярусному святковому торті.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Machine Gun Kelly Newsletter (@mxchinegunkellyxx)

До речі, недавно джерело з близького кола зоряної пари повідомило, що Меган і Колсон планують велике спільне майбутнє. Зараз репер поступово зближується з трьома синами коханої від її колишнього чоловіка Браяна Остіна Гріна.

Колсон знайомиться з дітьми Меган. Вона дуже любить своїх хлопчиків, вони завжди будуть для неї головним пріоритетом. Меган дуже рада, що вони добре прийняли Колсона, – поділився інсайдер.

Нагадаємо, про розлучення Меган Фокс і Браяна Остіна Гріна після 10 років шлюбу стало відомо в травні минулого року. Незабаром після цього актриса закрутила роман з Колсоном Бейкером. При цьому сам Грін спростував, що їх розставання з дружиною якось пов’язане з репером.

Читайте також: Олена Омаргалієва показала, як тренується під час карантину

Поділись


Новини партнерів