Інсайдер: після розставання з Алексом Родрігесом Дженніфер Лопес знайшла підтримку у колишнього чоловіка Марка Ентоні

Як повідомляють інсайдери, після розриву зі своїм 45-річним нареченим Алексом Родрігесом 51-річна Дженніфер Лопес звернулася за підтримкою до свого колишнього 52-річного чоловіка Марка Ентоні.

У Дженніфер і Марка прекрасні відносини. Їй дуже приємно, коли він був поруч, в той час, як їй доводиться працювати за кордоном, – розповіло джерело виданню People.

Він додав, що у Лопес зараз все добре – вона продовжує зніматися в новому фільмі в Домініканській Республіці, а діти часто її відвідують.

У шлюбі з Ентоні Лопес прожила 10 років (останні три роки вони перебували в процесі розлучення). Колишнє подружжя виховує двох дітей, 12-річних двійнят Максимілліана і Емму, і спілкуються як друзі.

З Родрігесом Лопес розлучилася через те, що не могла йому довіряти, кажуть інсайдери.

Вона завжди була в курсі чуток, що він їй зраджує або переписується з іншими дівчатами. І можна сміливо сказати, що це зіграло роль в їх розставанні, – зазначають джерела.

Зараз, за ​​їхніми словами, Джен хоче знайти людину, якій вона змогла б довіряти.

Розрив Лопес і Родрігеса був важким для їх дітей (у спортсмена є дві доньки від попереднього шлюбу), які за час відносин своїх батьків дуже зблизилися. Дженніфер теж з дочками свого колишнього бойфренда дуже подружилася, і вчора вона привітала молодшу дочку Родрігеса Еллу з 13-річчям, відправивши їй анімовану картинку з серцем в соцмережі.

Поділись


Новини партнерів