Дружина Дмитра Комарова повідомила, що перехворіла коронавірусом

Олександра Кучеренко, володарка титулу «Міс Україна 2016», а також дружина популярного телеведучого і мандрівника Дмитра Комарова, повідомила, що перехворіла коронавірусом. Про це вона написала на особистій сторінці в «Інстаграм».

Так, Кучеренко написала, що вона випадково дізналася про те, що підчепила вірус, так як вирішила перевіритися перед поїздкою до рідних. Після того, як вона здала тест, стало ясно, що у неї COVID-19.

«Корона раніше не приносила мені проблем, але тут… зіграла зі мною злий жарт 1-го квітня. В цей день я абсолютно несподівано отримала позитивний результат тесту на коронавірус. У мене не було ніяких симптомів, і відчувала я себе чудово, але з огляду на динаміку захворюваності серед колег на роботі і людей, з якими напередодні контактувала на зйомках, вирішила просто «про всяк випадок» перевірити перед тим, як їхати до рідних. І виявилося – не дарма», – писала Олександра.

Також дівчина повідомила, що в даний час вона вже одужала і навіть відсиділа 14-денний карантин. «А мої 14 днів карантину сьогодні нарешті закінчилися – не перший раз виграю корону», – зазначила в кінці знаменитість.

«Яка ж ви красива дівчина», «Боже, ви нереальної краси дівчина», «Олександра, здоров’я вам», «Швидкого відновлення вам», «Розкішна дівчина», «Саша, а ви будете вакцинуватися? Дуже хочеться дізнатися вашу думку», «З перемогою вас», – писали люди.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oleksandra Kucherenko (@aakucherenko)

Читайте також: Alekseev опублікував рідкісне відео з коханою

Поділись


Новини партнерів