Кейт Вінслет заявила, що в Голлівуді багато акторів нетрадиційної орієнтації, які бояться зробити камінг-аут

Поки одні гомосексуальні зірки роблять камінг-аути, інші, навпаки, не поспішають розкривати свою орієнтацію. А все тому, що вони бояться, що публічні зізнання зруйнують їх кар’єру.

Так, 45-річна актриса Кейт Вінслет розповіла, що в Голлівуді чимало акторів-геїв, які не розкривають свою орієнтацію, бо впевнені, що це може коштувати їм успіхів в кіно.

Я навіть не можу назвати точну кількість молодих акторів (деякі з них добре відомі, деякі – початківці), які побоюються, що їх орієнтація буде розкрита і що це стане перешкодою на шляху до отримання головних ролей, – сказала вона в інтерв’ю журналу The Times ‘Culture Magazine.

Кейт додала, що знає як мінімум чотирьох акторів, які приховують свою орієнтацію. Вона також розповіла про одного свого колегу, якому його агент порадив не афішувати бісексуальність.

У одного відомого актора з’явився американський агент, який сказав йому: “Я розумію, що ви бісексуал. Але на вашому місці я б не став це афішувати”,- розповіла оскароносна зірка.

На думку Вінслет, ця стигма найбільше поширюється саме на чоловіків.

І це погані новини, – вважає вона.

Актриса сказала, що в кіноіндустрії процвітають “засудження, дискримінація і гомофобія”, і зазначила, що конфіденційність болісна для акторів, які бояться, що їхня кар’єра буде поставлена ​​під загрозу, якщо вони зроблять камінг-аут

Сама Кейт Вінслет недавно зіграла лесбіянку у фільмі Френсіса Лі “Амоніт”. Вона висловила надію, що настане час, коли такі ролі будуть автоматично отримувати актори-геї і лесбіянки.

І тоді не потрібно буде запрошувати настирливих зірок, щоб знімати такі фільми, – сказала Кейт.

Вона додала, що знає, що її роль ніколи не пропонували нікому іншому, тому вона не відчуває за собою провини, що погодилася на неї.

Взявши на себе цю роль, я отримала можливість принести історію ЛГБТ в вітальні кімнати житлових будинків,- розповіла зірка.

Читайте також: Дієтолог розповіла, які продукти допоможуть вам спати краще

Поділись


Новини партнерів