Інсайдери розкрили стать новонародженого малюка Емми Стоун

Кілька днів тому джерела порталу TMZ повідомили про поповнення в родині Емми Стоун і її чоловіка Дейва Маккері. Сьогодні журнал People підтвердив радісну новину і додав, що у 32-річної власниці «Оскара» народилася дівчинка. Її ім’я поки тримається в секреті.

За словами інсайдерів, актриса і режисер шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» одружилися рік тому на таємній церемонії. Офіційно закохані не підтвердили цю інформацію, але в травні Емма показала кільце на тому самому пальці і зазначила, що їй пощастило вийти заміж за нетоксичного чоловіка. Про заручини пара оголосила в грудні 2019 року.

«Дивно, як кристалізується твоє життя в 30 років, – поділилася Стоун в інтерв’ю напередодні ювілею. – Замість того, щоб просто жити мріями юності, займатися улюбленою роботою і заводити друзів, ти замислюєшся: чого я насправді хочу, ставши дорослою? Моя думка про дітей змінилася, коли я стала старшою. У підлітковому віці я говорила: «Я ніколи не вийду заміж, у мене ніколи не буде дітей». А потім я подорослішала і зрозуміла, що хочу вийти заміж і хочу мати дітей».

Читайте також: Дружина Дмитра Монатика вразила шанувальників ніжною світлиною

Поділись


Новини партнерів