Молода дружина Віктора Павліка різко висловилася на адресу його колишньої

Катерина Реп’яхова, молода дружина популярного українського виконавця Віктора Павліка, різко висловилася на адресу його колишньої дружини Лариси Созаєвої.

Так, відповідаючи на один з коментарів на своїй особистій сторінці в «Інстаграм», Катерина зазначила, що колишня дружина Павліка була нещасна в шлюбі. Все почалося з того, що Репяхова оприлюднила кадр з Віктором.

«Моє життя», – підписала вона дану публікацію.

Саме під цим фото, одна з передплатниць дорікнула Катерині, що вона забрала Павліка з сім’ї, і намагається побудувати своє щастя на чужому горі.

«А ви щасливі? Адже на чужому горі щастя не побудувати! І це істина!» – написала вона.

«А при чому чуже горе до нас? У нас є своє горе, а до чужого ми відношення не маємо», – вказала на це Реп’яхова.

«Вибачте, але ви розбили чужу сім’ю, ставши причиною горя іншої жінки. І думаєте, побудуєте щастя на чужому нещасті?» – продовжувала передплатниця в коментарях.

«Інша жінка публічно заявляє, що не була щаслива всі 20 років в шлюбі. Розбивати було нічого. Чоловік не баран. Якщо він приймає рішення піти – значить це чимось обгрунтовано. А бути жінці щасливою або нещасною – це вибір кожної жінки. Я на це вплинути ніяк не можу і мізки свої вставити нікому не можу. Коли люди розходяться – це не горе, це нові можливості!» – різко висловилася у відповідь Катерина Реп’яхова.

Читайте також: Молода дружина Віктора Павліка розповіла, як протікає її вагітність

Поділись


Новини партнерів