Супермодель Карлі Клосс вперше стала мамою

28-річна супермодель Карлі Клосс і її 35-річний чоловік Джошуа Кушнер вперше стали батьками. Про це кілька годин тому повідомив Джошуа – в своєму Instagram він опублікував перше фото новонародженого малюка зі зворушливим підписом: “Ласкаво просимо в світ”.

Інші подробиці появи на світ первістка пари поки невідомі.

Про вагітність колишньої зірки показів Victoria’s Secret стало відомо в кінці жовтня. Тоді цією новиною з одним із західних видань поділився інсайдер, повідомивши, що Карлі з нетерпінням чекає появи малюка на світ. Він також висловив упевненість в тому, що модель стане прекрасною мамою.

Через кілька тижнів після цього Клосс підтвердила, що незабаром в їх з Джошуа сім’ї дійсно трапиться поповнення. Модель опублікувала в своєму Instagram відео, на якому продемонструвала кругленький живіт. На відео вона бажає своїй майбутній дитині доброго ранку.

Нагадаємо, що Карлі Клосс і Джошуа Кушнер почали зустрічатися в 2012 році. Влітку 2018-го модель і бізнесмен побралися, причому за місяць до цієї події Карлі прийняла віру свого майбутнього чоловіка і почала сповідувати іудаїзм. У жовтні того ж року Клосс і Кушнер зіграли скромне весілля відповідно до єврейських традицій. Торжество пройшло в Нью-Йорку, а запрошено на нього було близько 80 осіб.

По-справжньому масштабна вечірка з нагоди весілля Клосс і Кушнера трапилася через рік після цього. Свято пройшло в Вайомінгу, а в числі зіркових гостей на ньому були помічені Кеті Перрі, Орландо Блум та багато інших.

Читайте також: Олена Кравець вперше показала, як виглядає її мама

Поділись


Новини партнерів