Загинув актор з серіалу «Зоряна брама»

58-річний Кліфф Саймон пішов з життя в результаті нещасного випадку. Південноафриканський спортсмен і актор розбився на узбережжі Тихого океану.

Виконавець ролі лиходія Ба’ала в науково-фантастичному серіалі «Зоряна брама: ЗВ-1» і у фільмі «Зоряна брама: Континуум» захоплювався кайтсерфінгом. В день трагедії Кліфф катався на дошці на пляжі Топанга в Лос-Анджелесі. Серфінгіст рухався по хвилях, керуючи повітряним змієм, але втратив контроль. Це коштувало йому життя.

Про смерть актора повідомила його дружина Коллетт. Вона звернулася до близьких і шанувальників, вшанувавши його пам’ять теплими словами і рядком вірша Джека Лондона «Краще нехай я буду попелом, ніж пилом …»

«З нестерпним болем в серці хочу повідомити вам про смерть мого улюбленого чоловіка, Кліффа Саймона. Його не стало в 12.30 ранку у вівторок, 9 березня 2021 року. Він трагічно помер після нещасного випадку з кайтсерфігом… Мізерною розрадою в цій трагедії для мене є те, що Кліфф загинув, займаючись улюбленою справою… »- написала Коллетт на сторінці чоловіка в Facebook.

Шанувальники і друзі актора висловили слова співчуття його вдові. «Кліфф був чудовою людиною! Дуже сумно чути про його загибель», «Сил вашій родині! Ми запам’ятаємо Кліффа як прекрасного чоловіка, актора і людину з великої літери!», «Я в шоці! Не можу повірити, що Кліффа більше немає з нами … »,« Співчуваю … Нехай земля йому буде пухом», – написали користувачі в коментарях під повідомленням Коллетт.

Кліфф Саймон народився і виріс Йоганнесбурзі, проте потім разом з батьками емігрував до Великобританії. Він професійно займався плаванням, а також отримав сертифікат як інструктор віндсерфінгу. Широку популярність Клиффу принесла роль владики Ба’ала у франшизі «Зоряна брама». Він також знявся в стрічці «Детектив Неш Бріджес».

Читайте також: Молода дружина Віктора Павліка розповіла, як протікає її вагітність

Поділись


Новини партнерів