Зейн Малік звинуватив відому музичну премію в корупції

Напередодні 63-ої щорічної церемонії вручення нагород «Греммі», яка відбудеться 14 березня в лос-анджелеському «Стейплс-центрі», Зейн Малік вирішив висловити своє невдоволення організаторам премії.

У своєму Twitter він написав: «До біса «Греммі» і всіх, хто пов’язаний з цією премією. Якщо у вас не має зв’язків і ви не даруєте подарунки потрібним людям, можете забути про номінацію». На завершення їдких випадів в бік «Греммі» співак додав, що в наступному році він надішле організаторам премії кошик солодощів.

Зейн Малік – успішний поп-музикант, а в минулому соліст популярної групи «One Direction». Однак за свою довгу кар’єру артист так жодного разу і не отримав заповітну статуетку і навіть не був номінований.

Нагадаємо, Зейн Малік не перший артист, який не вірить в чесність конкурсу. Раніше подібні звинувачення на адресу премії висловив співак The Weekend: «Греммі» залишається корумпованою. Ви заборгували прозорість мені, моїм фанатам і всій індустрії», – сказав тоді артист. Можливо, його невдоволення було викликане тим, що журі конкурсу не оцінили по достоїнству його вкрай успішний альбом «After Hours». Сингл Blinding Lights з цієї платівки встановив рекорд: він протягом року займав верхні рядки хіт-параду Billboard Hot 100, проте в список премії не потрапив.

Читайте також: Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч розсекретив стать майбутньої дитини

Поділись


Новини партнерів