Юрій Нікітін розповів про подальшу долю гурту «НеАнгели»

Популярний український продюсер, і творець групи «НеАнгели» Юрій Нікітін вперше прокоментував новину про те, що колектив припиняє своє існування. Про це знаменитість розповів на особистій сторінці в Інстаграм.

Так, Нікітін підтвердив закриття проекту, а також повідомив, що тепер Слава Камінська та Вікторія Смеюха будуватимуть сольну кар’єру. Крім цього, Юрій уточнив, що пісні групи «НеАнгели» все ж можна буде почути в дуетному виконанні. Дівчата будуть виступати на закритих заходах.

«Друзі, хочу підтвердити, що з сьогоднішнього дня проект НеАнгели офіційно припиняє свою роботу в публічній площині. Вікторія і Слава починають свої сольні кар’єри. А виступати з репертуаром і під брендом НеАнгели будуть тільки на закритих (приватних) заходах. Удачі нам в наших починаннях!»

«Уфффф …. така прекрасна дуетна робота! Залишається тільки побажати процвітання!» «Окремо не цікаві як співачки, тільки разом виглядали гармонійно, була в них якась родзинка», «Ось зайшов до вас на сторінку, а крім «Казки», немає у вас нікого, і тут зрозуміло, чому група розпалася. Продюсер просрав такий ах…ний проект і круту групу», «Підкажіть, ласка, а як бути тим, у кого квитки куплені на їх концерт в палаці Україна на листопад 2021?» – писали шанувальники групи.

Нагадаємо, про те, що група припиняє свою творчу діяльність перша повідомила Слава Камінська, написавши довгий пост на своїй сторінці в Інстаграм.

Читайте також: Наталка Карпа показала, як виглядає без макіяжу та фільтрів

Поділись


Новини партнерів