Кейт Мосс відверто розповіла про зворотний бік модельного бізнесу

47-річна Кейт Мосс зізналася, що початківців манекенниць часто ставлять в незручне становище. Британська супермодель також заступилася за жінок, яких звинувачують в анорексії.

Зірка подіумів і глянцю працює в світі моди більше 33 років. За цей час Кейт добре дізналася «темну сторону» цього бізнесу. За словами моделі, їй доводилося стикатися з сексуальними домаганнями. При цьому багатьох навіть не бентежив її юний вік – Мосс почала свою кар’єру в 14 років.

За словами супермоделі, на зйомках часто відбувалися неприємні речі. Зірка нерідко опинялася в ситуаціях, коли відчувала себе «жахливо незручно», а іноді і зовсім не хотіла йти на фотосесію через розкуту поведінку фотографів. Вони ставили дівчині ультиматуми і часто просили оголити ту чи іншу частину тіла. Кейт вважає, що зараз ситуація майже не змінилася.

Мосс нагадала, що модельна кар’єра триває недовго. Багато дівчат, як і вона, починають зніматися в підлітковому віці.

«Так було і зі мною. Але навіть тоді були фотографи, які наполягали, щоб я хоч трішки оголилася. Це було поширене тоді і залишається актуальним до сих пір. Для підлітків це може здаватися по-справжньому шокуючим», – розповіла модель.

Ікона світу моди 90-х років зізналася, що їй не подобалося, коли її називали уособленням «героїнового шику». Мосс була одним з найбільш затребуваних типажів того часу завдяки тендітній статурі і блідій тонкій шкірі. «Сумнівна похвала, я ніколи цим не пишалася», – зазначила Кейт.

Модель нагадала, що в молодості дійсно була дуже худою, але нічого не могла з цим вдіяти – скільки б вона не їла, у неї не виходило поправитися. Зірку обурюють люди, які звинувачують молодих дівчат в анорексії.

«Ніяка кількість їжі не допомагала мені поправитися. До кінця дня я завжди була худою і маленькою. Багатьох моделей зі схожим типом статури часто критикують – і це несправедливо. Хоча б тому, що є ті, хто до певного віку можуть їсти все без шкоди для фігури. Як я зрозуміла після народження дочки Ліли, все змінюється», – цитує The Sun Мосс.

Читайте також: Наречений Дженніфер Лопес постане перед судом через звинувачення у шахрайстві

Поділись


Новини партнерів