Суд відхилив прохання Брітні Спірс про усунення її батька від опікунства

Брітні Спірс звернулася до переляканих фанатів та пояснила, що з нею все добре

Вчора в США відбулися чергові слухання у справі про опікунство над 39-річною Брітні Спірс. В ході них суддя Бренді Пенні відхилила прохання співачки повністю усунути її батька від опікунства, але в той же час позбавила його права бути єдиним опікуном доньки з фінансових питань.

10 листопада Пенні затвердила в правах трастовий фонд Bessemer Trust Co. як опікуна разом з батьком Спірс (нагадаємо, що Джеймі продовжує відповідати за фінансові справи своєї дочки). Однак адвокат Джеймі Спірса заперечив проти формулювання запропонованого наказу, заявивши, що він неналежним чином зменшує повноваження його клієнта з управління майном доньки. Але суддя ці заперечення відхилила

Виступаючи вчора в суді, адвокат зірки Семюел Інгем сказав, що мета наказу полягала в тому, щоб надати Джеймі Спірсу і трастовому фонду рівні права і обов’язки у надії, що вони разом придумають кращий спосіб впоратися з цим складним майновим питанням в інтересах його клієнтки.

Ні для кого не секрет, що моя клієнтка не хоче, щоб її батько був опікуном по сумісництву з фондом, – зазначив він.

Чергові слухання відбулися через тиждень після виходу документального фільму про Брітні Спірс Framing Britney Spears, в якому порушується питання про опікунство над нею. Як і на попередніх засіданнях, вчора з плакатами біля будівлі суду в Лос-Анджелесі з’явилися активісти руху #FreeBritney, які вимагають повної свободи Брітні у всіх її рішеннях.

Наступні засідання, як очікується, відбудуться 17 березня і 27 квітня.

Поділись


Новини партнерів