«Жартувати зі мною небезпечно!»: Кім Кардаш’ян емоційно заступилася за доньку

40-річна Кім Кардаш’ян гнівно відповіла всім, хто сумнівається в таланті семирічної Норт. Зірка реаліті-шоу зізналася, що не очікувала такого невігластва від дорослих людей.

Дружина Каньє Веста похизувалася творінням їхньої старшої дочки. Вона показала чудову картину з мальовничим краєвидом. Гори, дерева і річка були виконані олійними фарбами. Норт надихалася творіннями американського художника Роберта Росса. Він отримав широку популярність завдяки популяризації техніки швидкого живопису олійними фарбами. Художник часто зображував природу.

Малюнок, представлений Кім, був виконаний настільки добре, що багато хто не повірив у те, що його автор – семирічна дівчинка. Інстадіву глибоко зачепили сумніви щодо таланту її дитини. Розгнівана мати виступила з емоційною заявою. Вона пояснила, що у Норт пішло багато часу на створення картини, яку так нещадно знецінили недоброзичливці.

«Жартувати зі мною небезпечно, коли справа стосується моїх дітей! Моя донька і її кращий друг серйозно займаються малюванням олійними фарбами. Вони беруть уроки, на яких їх талант і творчі здібності заохочують і плекають. Норт вклала в картину багато зусиль. У неї пішло на її створення кілька тижнів. Як горда мама я хотіла показати всім її роботу. У відповідь я побачила, як дорослі люди знецінюють досягнення моєї дитини, з’ясовуючи, чи дійсно це намалювала моя донька!» – заявила Кім.

Вона також показала малюнок друга Норт з подібним пейзажем. В кутку картини Раян, як справжній художник, залишив свій підпис. «Чудове творіння Раяна! Вони з Норт прекрасні художники», – висловила думку Кардаш’ян.

За словами інстадіви, любов до мистецтва донька перейняла від батька. У дитинстві Каньє багато малював і робив успіхи в цьому. Музикант міг зобразити як класичний пейзаж або портрет, так і щось незвичайне, що придумав в своїй голові. «Погляньте на деякі арт-роботи тата Норт. Він зробив їх ще дитиною», – представила докази американська телезірка.

Кім зазначила, що заохочувала прагнення доньки до живопису з ранніх років. Коли Норт була ще зовсім маленька, вона «прикрасила» мамину сумку Hermes. Дівчинка залишила відбиток руки на знак авторства. Кардаш’ян з гордістю зберігає «оновлений» аксесуар, вважаючи його першим великим творінням Норт.

Читайте також: Андрій Данилко став власником четвертої квартири на Хрещатику

Поділись


Новини партнерів