Дженніфер Лопес вперше за довгий час продемонструвала ультракоротку стрижку

51-річна Дженніфер Лопес стала новою головною героїнею березневого номера американського Allure. На знімках з фотосесії, які прикрасили сторінки журналу, Дженніфер вперше за довгий час з’явилася з ультракороткою стрижкою: зазвичай зірка експериментує з довжиною, використовуючи накладні пасма.

Дженніфер також дала редакторам видання велике інтерв’ю на різні теми. Зокрема, Лопес згадала, як на самому початку кар’єри як володарка пишних форм зламала стереотип про те, що на сцені повинні виступати виключно худі жінки.

Коли я починала свою кар’єру, це був цікавий час, коли всі повинні були бути худими як палиці. Це було щось на кшталт: “Гаразд, ви не така. І як ви себе після цього відчуваєте?”. Тоді я відповідала: “Відчуваю себе чудово!” – згадала Лопес.

Дженніфер також розповіла, як саме проходив її карантин в розпал пандемії коронавірусу. Зірка зізналася, що її втішила нагода нарешті провести багато часу зі своїм 45-річним нареченим Алексом Родрігесом, своїми 12-річними близнюками і доньками коханого від першого шлюбу.

Ми разом грали в бейсбол і малювали. Зазвичай ми не займаємося такими речами, а тут вирішили скористатися наданою можливістю. Цей час пішов сім’ї на користь. Ми повинні були працювати над собою, займатися терапією. Я думаю, все це позитивно позначилося на наших відносинах, – поділилася Джей Ло.

Зірка також розповіла, що в період самоізоляції хоч і не переставала займатися спортом, однак досить часто порушувала дієту і валялася на дивані з пакетом чіпсів: за словами Лопес, в цій справі головне – вміти вчасно зупинитися і не перетворити такі чітміли в звичку.

У відвертій бесіді Дженніфер також в черговий раз згадала, що через пандемію їм з Алексом Родрігесом довелося кілька разів переносити своє весілля. При цьому Лопес прийшла до висновку, що просто ще не час.

Нагадаємо, що минулого тижня в пресі з’явилися чутки, що Алекс Родрігес зраджує Дженніфер Лопес з 30-річною зіркою реаліті-шоу “Південна чарівність” Медісон ЛеКрой: нібито якийсь час назад Медісон навіть прилітала в Маямі, щоб переспати з колишнім бейсболістом. Пізніше сама зірка реаліті-шоу спростувала чутки про романтичний зв’язок з Родрігесом, однак підтвердила, що близько року тому вони спілкувалися в особистих повідомленнях. А ось представники Алекса стверджують, що він навіть не знайомий з ЛеКрой.

Читайте також: Андрій Данилко став власником четвертої квартири на Хрещатику

Поділись


Новини партнерів