Кеті Перрі розповіла про партнерські пологи з Орландо Блумом і своє ставлення до його сина від Міранди Керр

36-річна Кеті Перрі повернулася до роботи після народження доньки Дейзі, яка з’явилася на світ в кінці серпня. Вчора вона побувала на вечірньому шоу у Джиммі Кіммела, де розповіла про материнство та стосунки з 44-річним нареченим Орландо Блумом. Так, у відвертій бесіді з ведучим Перрі назвала рішення про народження малюка найкращим з тих, що вона приймала в своєму житті.

Це найкраще рішення, яке я прийняла. Тепер у мене є сім’я і постійна підтримка, а також просто неймовірний наречений, у якого вже був досвід батьківства: він виховує 10-річного сина, – поділилася Перрі, згадавши сина Орландо Флінна, який народився в шлюбі актора з Мірандою Керр.

У розмові з Кіммелом Кеті також зізналася, що спочатку неохоче слухала поради Орландо про виховання дітей, засновані на його минулому досвіді з сином. Однак потім все ж зрозуміла, що коханий ділиться з нею досить корисними речами, згадуючи якісь важливі деталі, пов’язані з його попередніми відносинами:

Я говорила щось на кшталт “Мені не потрібно слухати всі ці історії”. Однак вони дійсно допомогли. Тоді я подумала: “О, ти вже пройшов через це і справді знаєш, що робити”.

Перрі додала, що вони з Орландо щиро люблять один одного і по-справжньому вдячні. Зірка також зізналася, що коханий був разом з нею в момент пологів і надавав їй неоціненну допомогу і підтримку:

Орландо був поруч і дуже підтримував. Він був чудовий: просто тримав мене за руку і дивився в очі.

Нагадаємо, що з 2010 по 2013 рік Орландо Блум був одружений на моделі Міранді Керр, а через рік після їхнього весілля на світ з’явився син пари Флінн. Після розлучення актор і модель залишилися в дружніх відносинах і разом займаються вихованням сина. Через три роки після розставання з Керр Блум почав зустрічатися з Кеті Перрі. У 2017-му пара ненадовго розлучилася, проте незабаром зійшлася, а в 2019 році заручилася (їх весілля поки не відбулося через пандемію коронавірусу). У минулому році на самому початку пандемії стало відомо про вагітність Перрі, а в кінці серпня у пари народилася донька, яку вони назвали Дейзі.

Читайте також: Кайлі Міноуг спростувала чутки про майбутнє весілля

Поділись


Новини партнерів