Кеті Перрі ніжно привітала Орландо Блума з днем народження

Сьогодні відомому голлівудському акторові Орландо Блуму виповнилося 44 роки. Публічно привітала іменинника в соцмережах його 36-річна наречена Кеті Перрі. У своєму Instagram вона поділилася архівними знімками з Блумом, які не показувала раніше.

Щасливого 44-річчя, моя любов, чудовий батько моєї Дав і сяюче дзеркало, яке бачить і відображає для мене все, що я ще не можу бачити. Спасибі тобі за те, що завжди підтримуєш мене. Я так рада, що мій місяць знайшов своє сонце. Люблю тебе неосяжною любов’ю,- написала вона.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от KATY PERRY (@katyperry)

Влітку у пари народилася донька, яку назвали Дейзі Дав. Дитина стала для співачки першою, а для Блума другою: від шлюбу з моделлю Мірандою Керр у нього є 10-річний син Флінн.

Доньку публіці пара ще не показала, але актор розповів, що поки вона більше схожа на нього. Перші місяці життя дівчинки для Блума і Перрі видалися спокійними – Дейзі Дав багато спала і не спричиняла своїм батькам особливого клопоту. Блум розповів, що моментально заспокоїти доньку йому допомагає буддистська мантра, яку він співає їй, як тільки вона починає плакати.

Кеті Перрі та Орландо Блум разом вже більше чотирьох років. В 2020 році вони повинні були пов’язати себе узами шлюбу, але через пандемію коронавірусу вирішили поки з весіллям зачекати.

Читайте також: Гонорар Сари Джесіки Паркер за зйомки в “Секс у великому місті” викликав ажіотаж в Мережі

Поділись


Новини партнерів