Тільда ​​Свінтон відверто розповіла про свою гендерну ідентичність

60-річна британська актриса Тільда Свінтон дала інтерв’ю журналу Vogue, в якому, крім іншого, розповіла про свою гендерну ідентичність. Оскароносна зірка зізналася, що завжди відчувала себе квіром (людиною, яка не відповідає гетеросексуальній або цісгендерній ідентичності) .

Я завжди відчувала себе квіром. Я завжди була в пошуку якогось свого цирку квірів, і я знайшла його. Для мене абсолютно очевидно, що в моєму випадку це пов’язано з чуттєвістю,- зізналася вона.

У 1992 році актриса знялася у фільмі “Орландо”, де її персонаж спочатку постав юнаком, а потім дівчиною. Пізніше в картині “Костянтин” вона зіграла безстатевого ангела Габріеля.

Говорячи про гендер, Свінтон зізнавалася, що не може ідентифікувати, ким вона раніше була: хлопчиком чи дівчинкою.

Я не знаю, чи зможу я коли-небудь дійсно сказати, що я була дівчинкою. Я довгий час була чимось на зразок хлопчика. Все змінюється. Мені подобається ходити по натягнутому канату сексуальної та гендерної ідентичності, – зізнавалася вона.

Ось уже 16 років Тільда Свінтон перебуває у відносинах з художником Сандро Коппом. У актриси є 23-річні діти від її колишнього коханого, художника і драматурга Джона Патріка Бірна: син Ксав’є і донька Онор.

Читайте також: Джессіка Біл кардинально змінила імідж

Поділись


Новини партнерів