Син Елізабет Герлі шокував шанувальниць кардинальною зміною іміджу

18-річний Даміан Герлі постав без своєї розкішної шевелюри. Юнака, який працює моделлю, ще ніколи таким не бачили.

Син популярної британської актриси Елізабет Герлі вирішив попсувати нерви фанаток. Молодий чоловік погодився взяти участь в модному проекті, де йому потрібно було постати з гладко поголеною головою. Даміан повідомив про це, показавши себе в потрібному для зйомок образі. Він позбувся довгого густого волосся каштанового відтінку.

Єдина дитина зірки позував з фотоапаратом в руці на фоні мальовничої природи. На ньому були лише темно-сірі спортивні штани вільного крою, з-під яких можна було побачити спідню білизну. Але всю увагу дівчат привернув не накачаний торс юнака, а відсутність волосся на голові.

Знайомі і шанувальники Даміана не очікували побачити його в подібному образі. Багато хто не міг повірити, що син Елізабет наважився позбутися фірмової шевелюри, яку він успадкував від матері. «Що?!», «Вау! У будь-якому випадку тепер ти знаєш, що тобі пасує бути лисим!», «Він поголив голову!», «Вибачте, що? Ти тепер лисий?!», «Де твоє волосся?! Я в шоці! Але ти нереально виглядаєш в будь-якому випадку!», «Мамо, Даміан! Ти зробив це?!” – засипали питаннями шанувальники.

Побачивши ажіотаж з приводу його «перетворення», манекенник вирішив розкрити секрет. Він пояснив, що волосся нікуди не поділося – його просто заховали під спеціальним протектором, який дозволяє створити образ з поголеною головою.

Герлі зазначив, що був вражений такою бурхливою реакцією на його зміни в зовнішності. Йому й самому сподобалося, як він виглядає без волосся. Тепер юнак подумує записатися до перукаря.

«Довелося оновити інформацію: люди, я вас так люблю, ха-ха-ха, але я не лисий! Це протектор для нового проекту. Розсмішили мене жах як сильно, але спасибі за милі коментарі. Думаю, може зробити це по-справжньому», – посміявся Даміан.

Читайте також: Кім Кардаш’ян розлучається з Каньє Вестом після 6 років шлюбу

Поділись


Новини партнерів