Браян Остін Грін відверто розповів про роман з танцівницею Шарні Берджесс

Перші чутки про роман 47-річного Браяна Остіна Гріна і 34-річної австралійської танцівниці Шарні Берджесс з’явилися ще в кінці грудня минулого року: тоді інсайдери розповіли, що закохані щасливі разом вже близько місяця. Спочатку пара не давала ніяких коментарів з цього приводу, однак днями колишній чоловік Меган Фокс все ж поділився деякими подробицями нових відносин в бесіді з виданням Access Hollywood.

У розмові з журналістами актор розповів, що їх з Шарні познайомив спільний бізнес-менеджер. Браян зізнався, що з самого початку не покладав на зустріч з Берджесс великих надій і неохоче на неї погодився. Однак актор і танцівниця відразу ж сподобалися один одному, і їхні стосунки стали стрімко розвиватися.

Сьогодні все складається дуже добре. Ми поки не навішуємо ніяких ярликів на наші відносини, але по-справжньому насолоджуємося товариством один одного. Шарні дуже відповідальна, мила, турботлива, пристрасна і весела, так що я відчуваю себе поряд з нею дійсно щасливим, – поділився Браян.

Різдвяні канікули Браян і Шарні провели разом. Спочатку їх разом помітили в аеропорту, а пізніше з’ясувалося, що тоді вони прямували в романтичну подорож на Гаваї. При цьому зупинилася пара в одному з номерів готелю Four Seasons, де багато років тому актор зіграв весілля з Меган Фокс.

Вони відмінно провели час на острові. Купалися в басейні і відпочивали на пляжі, багато цілувалися, обнімалися і гуляли тримаючись за руки. Кілька разів закохані насолоджувалися сходом і заходом сонця. Вони вели себе дуже природно і виглядали щасливими, – розповів інсайдер про відпочинок пари на Гаваях.

І якщо Браян з недавніх пір відкрито говорить про свій роман з Шарні, то вона сама поки лише натякає, що більше не самотня. Деякий час назад в бесіді з Us Weekly вона розповідала, що ходить на побачення, але поки не може назвати це справжніми відносинами.

Нагадаємо, що це перше серйозне захоплення Браяна Остіна Гріна з моменту розставання з дружиною (зараз пара знаходиться на стадії офіційного розлучення ) і матір’ю його трьох синів Меган Фокс. Раніше актор вже був помічений в романтичних інтрижки з кількома дівчатами, однак цим відносинам він не надавав значення.

Читайте також: Кім Кардаш’ян розлучається з Каньє Вестом після 6 років шлюбу

Поділись


Новини партнерів