Наречена Ілона Маска захворіла на коронавірус

32-річна Клер Буше, відома як Граймс, заразилася небезпечною інфекцією. Канадська співачка заявила, що її це цілком влаштовує.

Виконавиця хіта «Genesis» поповнила ряди інфікованих небезпечним вірусом. Зараз вона знаходиться в самоізоляції в Лос-Анджелесі. Однак Клер не переживає з приводу хвороби. Навпаки, артистка навіть рада своєму діагнозу.

«Нарешті у мене ковід. Дивно, але я насолоджуюся хворобою», – повідомила задоволена Граймс.

У співачки є восьмимісячний син від Ілона Маска, якого недавно назвали найбагатшою людиною в світі. Батьки назвали хлопчика оригінальним ім’ям X Æ A-Xii. Буше не уточнила, чи заразилися коханий і син, але, судячи з її позитивного настрою, її близьким небезпека не загрожує.

Громадськість різко відреагувала на радість хворої співачки. Деякі фоловери порахували недоречним використання слова «нарешті» і «насолода», а її поведінку розцінили зневажливою у ставленні до тих, хто важко переносить вірус. Проте, багато хто побажав дівчині Ілона якнайшвидшого одужання.

«Дуже дивно чути, що хтось задоволений тим, що підхопив ковід», «Вона насолоджується, а люди гинуть», «Радує, що у тебе все добре, але не варто заявляти про смертельну хворобу в такому тоні», «Ось так новини. Видужуй!», «Сподіваюся, що у тебе пройде все легко!», «А як там Ілон?» – написали в Мережі.

Ситуація з коронавірусом в Америці дуже складна. У країні вже понад 22 мільйонів хворих. Після заворушень в Капітолії на тлі президентських виборів влада Штатів очікує на новий спалах COVID-19. У Каліфорнії вже зафіксовано сплеск захворюваності. На сьогоднішній день там понад 575 тисяч інфікованих. Всього в світі на сьогоднішній день 90,3 мільйона заражених коронавірусів.

Клер Буше і Ілон Маск підтвердили свій роман у 2018 році. Вони з’явилися разом на церемонії Met Gala. Через два роки у них народився син. Для засновника Tesla ця дитина стала шостою, а для співачки – першою.

Читайте також: Кім Кардаш’ян розлучається з Каньє Вестом після 6 років шлюбу

Поділись


Новини партнерів